Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Protaras/Fig Tree Bay

Yianna Marie Restaurant
Denne restaurant er en del av Hotell Golden Star, med utrolig vennlig personale som kan gjøre besøket til en virkelig opplevelse. Her finnes også en fantastisk utsikt over stranden i Fig Tree Bay. Prøv deres kypriotiske meze, fersk fisk og skalldyr, eller kanskje noen av deres internasjonale retter, som Chicken Surprise, en av deres spesialiteter. Her finnes det plass for hele familien, og for de minste finnes det spesielle barnemenyer. Åpent fra morgen til kveld. Bordbestilling anbefales i høysesong. Prisniva: Middels – en hovedrett koster 12-15 euro.
Adresse: Hotell Golden Star, Fig Tree Bay. Ligger på hovedgaten i Protaras. Tel: +357 23 81 44 40.

Yianna Marie Beach Bar
En populær strandbar som ligger perfekt til på stranden i Protaras, et stenkast fra Fig Tree Bay.
Her kan man nyte variert snacks, deilige salater, varm og kald kaffe, forfriskende drinker, og et utvalg av herlig is. På kvelden blir strandbaren til en lounge bar, der man kan nyte ost og vin, importert øl, eller hvorfor ikke prøve på lokal øl fra Kypros? Prisnivå: Middels.
Adresse: Hotell Golden Star, Fig Tree Bay. Ligger på hovedgaten i Protaras. +357 2381 4446.

Doma
Om du ønsker en fantastisk og koselig atmosfære har du kommet til rett plass.
Her serveres det internasjonale og lokale retter, og det finnes noe for enhver smak.
Du kan være sikker på at du får en god matopplevelse, og at du ikke går herfra sulten. Prisnivå: Middels – en hovedrett koster ca. 15 euro.
Adresse: Perneras 24, 5296 Protaras. Tlf: +357 9957 9210.